Een couturestuk laten maken is een unieke belevenis. Bij elke fase van ontwerp tot realisatie wordt u betrokken. In ons privé passalon luisteren we naar al uw wensen en bespreken we alle mogelijkheden, rekening houdend met uw persoonlijke stijl en uw constitutie.

Veerle staat u bij met advies over belijning, kleur, stofkwaliteit en afwerking. Er zijn een aantal pasmodellen om u te helpen keuzes te maken. Het ontwerp wordt steeds uitgetekend. Na het opnemen van de maten wordt de jurk gemaakt in een proefstof, de ‘toile’, zodat er nog kan bijgestuurd worden waar nodig. Dan volgt het passen in de gekozen stoffen, waarbij alles stap voor stap met de grootste zorg wordt uitgewerkt.

Er zijn een aantal pasbeurten nodig, afhankelijk van het ontwerp en de complexiteit van de snit. Zo garanderen we een perfecte pasvorm die het figuur flatteert. Heel dit proces kan makkelijk enkele maanden in beslag nemen, het is dus belangrijk tijdig te reserveren.
Omdat we vanuit eigen atelier werken zijn we wel flexibel en kan een bestelling soms heel snel uitgevoerd worden. Neem gerust met ons contact op indien u een specifieke vraag of wens heeft.

handmade-in-brugge-logo