The Designer

 

Al meer dan 20 jaar werkt Veerle Praet vanuit haar eigen atelier en salon in hartje Brugge.
Met grote bezieling en oog voor perfectie en detail heeft ze de droomjurk voor honderden bruiden en evenveel suite- en feestensembles gecreëerd.
Boven alles staat de persoonlijke ervaring, de belevenis voorop. Een couturejurk laten maken moet een memorabel proces zijn. Veerle doet er alles aan om het vertrouwen van haar klanten te verdienen, perfectie in service, uitvoering en afwerking is haar streefdoel. Geen vraag is te veel of geen wens te speciaal. Ze draagt al haar klanten een warm hart toe en gaat tot het uiterste om de dichte samenwerking tussen klant en designer tot een onberispelijk resultaat te laten leiden.

thedesigner_header
header-designstudio

Atelier

 

Bij Couture Veerle Praet wordt alles in huis ontworpen, gemaakt en afgewerkt. Het atelier bevindt zich bij het salon, dus elke fase kan opgevolgd worden. Samen met haar ervaren en toegewijd team, maakt Veerle van elk ontwerp iets uniek: even onvergetelijk in zijn ontstaan als in zijn resultaat.
In dit proces staan de materialen centraal: enkel stoffen van topkwaliteit worden verwerkt. Denk aan rijkelijke zijdes, verfijnde kanten, beparelde couturestoffen en luchtige chiffons…  luxe zonder in te boeten aan comfort. Al dat moois wordt volgens traditionele technieken vakkundig verwerkt.